Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Belediye Başkanı Sarı: Tüm branşlardaki sporcuları, Erdekspor çatısı altında toplamak istiyoruz”

Belediye Başkanı Sarı:   Tüm branşlardaki  sporcuları, Erdekspor çatısı altında toplamak  istiyoruz”

Erdek Belediye ve Erdekspor Kulübü Başkanı Hüseyin Sarı, Erdekspor'un altyapısına önem veriyoruz. Gelecekte, Erdekli gençlerin, Erdekspor'un temelini oluşturacağına inanıyoruz” dedi.

Erdek Belediye ve Erdekspor Kulübü Başkanı Hüseyin Sarı, “Erdekspor’un altyapısına önem veriyoruz. Gelecekte, Erdekli gençlerin, Erdekspor’un temelini oluşturacağına inanıyoruz” dedi.
Yalnız futbol değil, tüm spor dallarına önem verdiklerini vurgulayan Sarı, şu değerlendirmede bulundu:
“Atletizm, basketbol, voleybol, tenis gibi spor dallarını da Erdekspor Kulübü çatısı altında toplamak ve sporculara Erdekspor lisansı çıkarmak istiyoruz. Bu amaçla ilçemizdeki beden eğitimi öğretmenleriyle bir araya gelerek, kendilerinden destek istedim. Hatta kendilerine, bu sporcuları yetiştirmeleri durumunda 500’er lira aylık da vereceğimi belirttim. Ancak buna yanaşmadılar. Çünkü onlar, Halk Eğitimin, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü’nün açtığı kursların yanı sıra özel tenis dersleri vererek nemalanmaya alışmışlar. Hatta bazıları, daha önce kendilerine verdiğimiz spor malzemelerini bile bize geri gönderdiler. Biz, onlar destek vermese bile belediye ve Erdekspor Kulübü olarak ilçemizdeki tüm spor branşlarına ve sporculara sahip çıkmaya kararlıyız.”
Bölgesel Amatör Lig(BAL) 8. Grup’ta mücadele eden Erdekspor’un, şu ana dek elde ettiği sonuçları başarılı bulduğunu da belirten Sarı, “Teknik sorumlularımızın istemesi durumunda birkaç oyuncu daha transfer edebiliriz” dedi.



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı